Ze goxoak! seguru amatxo eta aitatxoren laguntzarekin egin ditzakezula!
Bidali argazkiak sareak@goizekoizarra.eus-era eta gure facebookean argitaratuko ditugu.
Bidali argazkiak sareak@goizekoizarra.eus-era eta gure facebookean argitaratuko ditugu.
TIME: 15 MINUTES.
INGREDIENTS:
- 100 g. milk chocolate and 50 g. dark chocolate broken into squares.
- 100 g. butter.
- 4 tablespoons honey.
- 100g. Krispies or Corn Flakes .. (cereals)
- Toppings: nuts, smarties, marshmallows, dried fruit, sprinkles, white chocolate crumbs.
METHOD:
- Put the chocolate, the butter and the honey in a saucepan.
- Put the saucepan over low heat and stir until butter, chocolate and honey have melted and everything is well blended.
- Remove from the heat and add the cereals. Mix everything until the cereals are completely covered.
- Use a spoon to drop the mixture into cupcakes.
- Decorate with toppings.
- Chill until the chocolate has set.
- You can store them in a container (They keep for about a week)
(OSAGAIAK: 100g. txokolate, 50g. txokolate beltz, 100g. gurin, 4 koilara ezti, 100g. zereal eta dekoratzeko fruitu lehorrak, txutxeak, txokolate txuri apurrak ....
NOLA EGIN: jarri txokolatea, gurina eta eztia lapiko baten su geldoan txokolatea desegin arte eta dena ondo nahastuta egon arte. Kendu su gainetik, gehitu zerealak eta ondo nahastu. Koilara batekin banandu nahasketa papertxoetan, dekoratu eta utzi hotzitzen. )
NOLA EGIN: jarri txokolatea, gurina eta eztia lapiko baten su geldoan txokolatea desegin arte eta dena ondo nahastuta egon arte. Kendu su gainetik, gehitu zerealak eta ondo nahastu. Koilara batekin banandu nahasketa papertxoetan, dekoratu eta utzi hotzitzen. )
Yummy, delicious chocolate crispies!
Enjoy!
LEARN KITCHEN TOOLS
LEARN KITCHEN TOOLS
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina